#Ne Bánts! kampány és mozgalom

Kedves Kutyabarátunk!

A Dogmopolitan fő célja, hogy az igazán rászoruló szervezeteken segítsen, a helytelen kutyatartásra felhívja a figyelmet, küzdjön és aktívan tegyen az állatkínzás ellen és egyben hasznos jó tanácsokkal lássa el a gazdikat, leendő kutyatartókat.

Támogatói jegyvásárlás

Elsősorban azokon az állatokon szeretnénk segíteni, akiknek sajnos nem jutott igazi gondoskodó gazdi. Ezeket az embereket nem tudjuk megváltoztatni, (bármennyire is szeretnénk), így mindig is lesznek olyanok, akik az erőszakban és kutyák bántalmazásában élik ki örömüket. A kutyákon viszont együtt, közösen igenis tudunk segíteni!

Ezért hozzuk létre a Ne Bánts! mozgalmat, ahol minden kutyáért aggódó résztvevő egyaránt fontos számunkra. Eljött az a pillanat, amikor fontosabb, hogy közös erővel cselekedjünk, mint az, hogy csak beszéljünk róla vagy éppen nagyon trendi módon posztoljunk a témával kapcsolatban. Igazi tettek nélkül.

A bántalmazott vagy megkínzott kutyáknak a leghamarabb el kell kerülniük a bántalmazó “gazdáiktól”, így elsődleges feladatunk a Dogmopolitan közösségével karöltve az ezekre az égetően komoly problémákra mihamarabbi, tényleges, tevékeny megoldást találni.

Hisszük, hogy a kutyabaráti szeretet és a reményeink szerint mindannyiunk számára megfelelő minőségi, irány és mérvadó alternatívát nyújtó Dogmopolitan összekovácsolja minden kutyakért tenni akaró embert.

Photo by

Köszönjük a fotókat!

Hisszük, sőt tudjuk, hogy rengetegen csatlakoztok majd, így közösen, együtt hatékonyabb lesz a munkánk, hiszen az igazi állatbarát tudja: az adott, létező problémákkal kell és érdemes foglalkozni!

Kérünk minden partnerünket, menhelyet, állatvédő szervezetet, állatbarátot, kutyáért aggódót, egyesületet, fajtamentőt, tenyésztőt vagy csak egyszerűen minden embertársunkat, hogy terjesszük a hírt: a #Ne Bánts!  mozgalom útjára indult és egészen addig robog majd, ameddig minden négylábú barátunk az őt megérdemlő bánásmódban, tiszteletben és szeretetben részesül.

Ennek szentesítéséül a #Ne Bánts!  mozgalom egy emblematikus eszköz, egy kitűző formájában tiltakozik majd neves színészek, művészek, sportolók és a sajtó kiemelt kísérete mellett július 21-én a Bókay-kertben.

Gyere, viseld büszkén! Tarts velünk, a #Ne Bánts!  kitűző szimbolikusan jelképezi mindazt, amit a fentiek tekintetében magadénak érzel. Legyen ez egy igazi tevékeny, kizárólag a tenni akaró, alázattal bíró, tevékeny állatvédők és szeretők igazi olvasztótégelye!

A kitűzők támogatói jegyek formájában érthetőek el és a helyszínen vehetők majd át. A támogatói jegyek a Dogmopolitan teljes idejére érvényes (azaz minden programon is részt tudtok venni).

A kitűzővel kombinált jegyek az alábbi linken vásárolhatnak meg: TÁMOGATÓI JEGYEK

Amennyiben kérdésed, kérésed, óhajod van és valóban segíteni akarsz, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot.

Szerény de annál szívélyesebb kutyabaráti szeretettel

A Dogmopolitan csapata.

Miben tudnál segíteni?

Tudnál tevékenyen részt venni az aktivista mozgalmunkba?